Hageglede


 

Hageglede i Gartneriet

 

Drømmer du om tomater som er modne før sommeren er over? Knasende agurker? Meloner, druer, sitroner og andre eksotiske frukter? Da kan et felles drivhus eller en liten parsellhage på Gartneriet være en spennende mulighet for deg.

På Gartneriet vil det være mulighet for å dyrke grønnsaker, blomster og hageplanter i felles drivhus og i små parsellhager gjennom sameiets eget Hagelag. 4-8 personer gis muligheten til å være deltagere. Hagelaget gis en startkapital på 100.000 kr, hvorav minimum 40.000 skal gå til etablering av planter og trær på fellesarealene rundt bolighusene for felleskapets glede. Resterende skal gå til etablering av drivhus og eventuelt parsellhager på friarealet ved lekeplassen i nordvest. Det avsettes i utgangspunktet et areal på inntil 50 m2. Hagelaget vil få tilgang på sameiets vann, strøm og del av utebod. Medlemskapskontingenten er 1000 kr pr år.

 

Sameiets vedtekter regulerer Hagelaget. 

 

 

 

Vi bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg en tilpasset brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.