TV OG INTERNETT - GJORT ENKELT!


Vi ønsker at det skal være enkelt å flytte inn i din nye leilighet. Derfor er både TV og internett ferdig koblet opp ved innflytting. Vi har inngått avtale med HomeNet om leveranse av fibernett-anlegg for både TV og internett. Det medfølger 50/50 Mbps internett og tv signaler fra RiksTV ved innflytting. Både internett og TV er inkludert i felleskostnader og leveransen kan oppgraderes og individuelt tilpasses av styret etter innflytting. 

 


Er du boligkjøper og ønsker kontakt HomeNet for å komme i gang med ditt abonnement? Kontakt Knut Tore Rugland på tlf 915 12 223, eller e-post knut.tore.rugland@homenet.no

 

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer i kanalpakken og leveranse fra RiksTV og at dette ligger utenfor utbyggers leveranse. Tilbudet følger det som til enhver tid leveres av RiksTV IP, eller tilsvarende leveranse fra RiksTV. Avtalen kan ikke sies opp før etter 36 måneder. Sameiet kan likevel endre den kollektive pakken fra RiksTV (Favoritter, RiksTV Basis, Rikspakken IP). TV og internett vil bli bestilt av sameiet, ikke utbygger.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg en tilpasset brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.